Beelddrager

ACCESS CONSCIOUSNESS™ THE BARS™

The best time to raise your level of consciousness would’ve been decades ago, the second best time to do it is now.

 

 

Logo Access Consciousness Flower Left

 

Tijdens The Bars zijn onze gezichten minimaal een uur dicht bij elkaar.

Stel je behandeling uit als je verkouden of grieperig voelt en met name als je moet niezen en/of hoesten.

Je bent welkom voor een behandeling als je je gezond voelt.

In twijfelgevallen ga je akkoord dat we beiden een mondkapje dragen.

 

Voor een behandeling kun je je opgeven via e-mail (voorkeur) of de telefoon.


Je kunt bij Beelddrager terecht voor The Bars™ energetische behandelingen, waarbij verschillende punten je hoofd licht worden aangeraakt.
Het effect is dat je je leven met meer gemak en geluk (be)leeft en er zelf meer vat op hebt.

De behandelingen zijn veilig voor iedereen, geschikt voor kinderen en volwassenen en hebben alleen positieve effecten.

Iedereen reageert op een eigen manier op de behandeling en de effecten verschillen van sessie tot sessie.
De meeste mensen geven echter een verbeterd welzijn en fysieke gezondheid aan met daarnaast vergroot intuïtief gewaarzijn, meer dankbaarheid, vriendelijkheid, vrede, rust/kalmte en gemakkelijker communiceren.

 

The Bars behandelingen worden momenteel gebruikt bij oorlogstrauma, bij vluchtelingen, in gevangenissen, in bedrijven en op scholen over de hele wereld als bijdrage voor verbeterd welzijn en fysieke gezondheid.

 

Je kunt als volwassene kiezen uit 60 minuten, 75 minuten (aanbevolen) of anderhalf uur.

De eerste sessie is 90 minuten met 15 euro korting. Je krijgt daarbij uitleg van het proces en de barscombinaties.

Een bars behandeling kun je eenmalig ervaren, dagelijks, wekelijks of maandelijks. Als kuur van tijd tot tijd of  met regelmaat voor opbouw en onderhoud van een ruimer bewustzijn en welzijn.

Bel of mail voor meer informatie en/of het maken van een afspraak. 

 

MEER INFORMATIE OVER ACCESS THE BARS™

Access Consciousness™ ontwikkelt voortdurend pragmatisch psychologische technieken en energetische oefeningen met het doel bewuster en minder oordelend leven.
Er zijn verbale processen - zoals open vragen stellen - en lichaamsgerichte behandelingen, waaronder The Bars™. 

 

De 32 Bars of Energy hebben de elektromagnetische componenten opgeslagen van al onze gedachten, ideeën, houdingen, besluiten en overtuigingen die we - waar dan ook over - hebben gehad. Tijdens een behandeling worden deze punten een aantal minuten licht aangeraakt in verschillende combinaties. Het aanraken van de punten (‘Running the Bars’) activeert het ontladen van de elektromagnetische lading. Dit zorgt ervoor dat je gemakkelijker kunt loslaten wat je beperkt en dat je ruimte creëert voor nieuwe ervaringen.

 

ACCESS CONSCIOUSNESS BARS RESEARCH 2015
through GLOBAL NEUROSCIENCE RESEARCH FOUNDATION

Access Consciousness heeft neurowetenschappelijk onderzoek laten doen naar de resultaten van The Bars. De belangrijkste uitkomsten zijn:
• 85% van de deelnemers in het onderzoek had een verandering in de QEEG (Quantitative EEG) coherentie. 
• 63% van de deelnemers in het onderzoek bevonden zich na het ontvangen van de barsbehandeling in een emotionele en/of lichamelijke verandering / overgangstoestand (transitie).
• Van de 63% in transitie, bevonden 42% van de deelnamers zich in een emotionele transitie; 40% bevonden zich in een lichamelijke transitie.

Het onderzoek en alle voorlopige resultaten zijn samengevat in een 'white paper'. Je kunt dit per mail bij Beelddrager opvragen.

Voor uitleg aan een groter publiek is een deel van het onderzoek gefilmd. Je kunt dat in deze video bekijken. De veranderingen die zichtbaar zijn in de hersenen, gemeten door neurowetenschapper Dr. Jeffrey Fannin, na een behandeling van 1,5 uur. Samenvattend: er ontstaat in korte tijd een zeer bijzondere energie waarbij hart en hersenen coherent zijn en zich op 1 lijn bevinden. Dit maakt het mogelijk wezenlijke veranderingen tot stand te brengen.

 

ONDERZOEK 2017 NAAR DE EFFECTEN VAN THE BARS BEHANDELINGEN OP ANGST EN DEPRESSIE

De conclusie van een pilot study met 7 mensen bevestigt de QEEG-resultaten van het vorige onderzoek. Daarnaast is geconcludeerd dat The Bars behandelingen klachten van depressie en angst, angstige spanning / bezorgdheid (anxiety) kunnen verminderen.

"Treatment with Access Bars was associated with a significant decrease in the severity of symptoms of anxiety and depression and an increase in EEG coherence. These results suggest that Access Bars may be useful as a treatment for anxiety and depression." Je vindt het artikel hier.

 

Op de website van Access Consciousness vind je veelgestelde vragen over The Bars.

Informatie in het Nederlands vind je hier: nld.accessconsciousness.eu/klassen/access-bars/

 

Wat zeggen mensen na The Bars behandelingen? Bekijk de video.

Je kunt hier een uitgebreide ervaring lezen in het Nederlands van iemand die beschrijft wat de behandelingen voor haar leven betekenen.

BP logo colour blue jpg klein voor website
Ik ben gecertificeerd Access Consciousness®/The Bars™ Practitioner.

Ik was daarnaast gecertificeerd Access Consciousness™/The Bars™ Facilitator. In verband met de drukte van mijn andere werkzaamheden ben ik per 15 09 2017 gestopt met het geven van Bars opleidingsdagen. Ik blijf wel gewoon The Bars™ behandelingen geven.

 

MTVSS

Je kunt bij Beelddrager ook terecht voor MTVSS (Molecular Terminal Valence Sloughing System), een ander lichaamsgericht therapeutisch proces van Access Consciousness voor het verlichten of oplossen van mentale, emotionele en fysieke klachten. De basisbehandeling werkt positief uit op je immuunsysteem waardoor het je gezondheid en andere behandelingen ondersteunt. Een MTVSS behandeling is gericht op het behandelen van jouw specifieke klachten. Tijdsduur en tarief in overleg.  De basisbehandeling (immuunsysteem versterking) is voor iedereen hetzelfde kan al vanaf een half uur. (€ 40)

 


Joomla SEF URLs by Artio
Ontmoet jezelf in tekeningen
Ontdek wat dit wezenlijk betekent
Beleef de verandering
Neem Waar wat er gebeurt
Handel vanuit de verbinding met jezelf
Ervaar de uitwerking in het dagelijks leven