Beelddrager

ACCESS CONSCIOUSNESS® THE BARS®

The best time to raise your level of consciousness would’ve been decades ago, the second best time to do it is now.

 

Logo_Access_Consciousness_The_Bars_60

 

Regelmatige 'The Bars'® behandelingen zorgen ervoor dat je je leven met meer gemak en plezier kunt ervaren. 

Je kunt bij Beelddrager terecht voor deze energetische behandelingen, waarbij wisselend verschillende punten en banen op je hoofd worden aangeraakt.

De behandelingen zijn veilig voor iedereen, geschikt voor kinderen en volwassenen en hebben alleen positieve effecten.

 

Je kunt als volwassene kiezen uit 60 minuten, 75 minuten (aanbevolen) of anderhalf uur.

De eerste sessie is 90 minuten met 15 euro korting. Je krijgt daarbij uitleg van het proces en de barscombinaties.

Bel of mail voor meer informatie en/of het maken van een afspraak. 

 

MEER INFORMATIE OVER ACCESS THE BARS® 

Access Consciousness® gebruikt vanuit meerdere filosofische en psychologische achtergronden technieken met het doel bewuster en minder oordelend leven. Het effect is dat je je leven met meer gemak en geluk (be)leeft. Access Consciousness werkt met verbale processen - zoals open vragen stellen - en met lichamelijke processen, waaronder The Bars®. 

The Bars zijn 32 energiebanen (bars of energy) die in en rond je hoofd lopen en die verschillende aspecten van je leven verbinden. Access Consciousness noemt alle punten wanneer ze worden aangeraakt "Access The Bars."

The bars hebben de elektromagnetische componenten opgeslagen van al onze gedachten, ideeën, houdingen, besluiten en overtuigingen die we - waar dan ook over - hebben gehad.

Tijdens een behandeling worden deze punten een aantal minuten licht aangeraakt in verschillende combinaties. Het aanraken van de punten (‘Running the Bars’) activeert het ontladen van de elektromagnetische lading. Dit zorgt ervoor dat je gemakkelijker kunt loslaten wat je beperkt en dat je ruimte creëert voor nieuwe ervaringen. 

 

ACCESS CONSCIOUSNESS BARS RESEARCH 2015
through GLOBAL NEUROSCIENCE RESEARCH FOUNDATION

Access Consciousness heeft neurowetenschappelijk onderzoek laten doen naar de resultaten van The Bars. De belangrijkste uitkomsten zijn:
• 85% van de deelnemers in het onderzoek had een verandering in de QEEG (Quantitative EEG) coherentie. 
• 63% van de deelnemers in het onderzoek bevonden zich na het ontvangen van de barsbehandeling in een emotionele en/of lichamelijke verandering / overgangstoestand (transitie).
• Van de 63% in transitie, bevonden 42% van de deelnamers zich in een emotionele transitie; 40% bevonden zich in een lichamelijke transitie.

Het onderzoek en alle voorlopige resultaten zijn samengevat in een 'white paper'. Je kunt dit per mail bij Beelddrager opvragen.

Voor uitleg aan een groter publiek is een deel van het onderzoek gefilmd. Je kunt dat in deze video bekijken. De veranderingen die zichtbaar zijn in de hersenen, gemeten door neurowetenschapper Dr. Jeffrey Fannin, na een behandeling van 1,5 uur. Samenvattend: er ontstaat in korte tijd een zeer bijzondere energie waarbij hart en hersenen coherent zijn en zich op 1 lijn bevinden. Dit maakt het mogelijk wezenlijke veranderingen tot stand te brengen.

 

Op de website van Access Consciousness vind je veelgestelde vragen over The Bars.

Informatie in het Nederlands vind je hier: nld.accessconsciousness.eu/klassen/access-bars/

 

Wat zeggen mensen na The Bars behandelingen? Bekijk de video.

Je kunt hier een uitgebreide ervaring lezen in het Nederlands van iemand die beschrijft wat de behandelingen voor haar leven betekenen.

Ik ben gecertificeerd Access Consciousness®/The Bars® Practitioner.

Voor een behandeling kun je je opgeven per mail of telefoon.

 

Ik ben daarnaast gecertificeerd Access Consciousness®/The Bars® Facilitator.

Voor een Bars training (een 'class') om te leren zelf practitioner te worden, kun je ook bij mij terecht. Bel of mail voor informatie.

Een class gaat door bij minimaal 2 deelnemers. Je kunt een class aanvragen en de datum (tot 15 september) in overleg met mij plannen

Een bars class kost 270 euro.
In verband met de drukte van mijn andere werkzaamheden ga ik (voorlopig) stoppen met het geven van Bars trainingen met ingang van 15 september 2017.

 

Je kunt bij Beelddrager ook terecht voor MTVSS (Molecular Terminal Valence Sloughing System), een ander lichaamsgericht therapeutisch proces van Access Consciousness® voor het verlichten of oplossen van mentale, emotionele en fysieke klachten. De basisbehandeling werkt positief uit op je immuunsysteem waardoor het je gezondheid en andere behandelingen ondersteunt. Een MTVSS behandeling is gericht op het behandelen van jouw specifieke klachten. Tijdsduur en tarief in overleg.  De basisbehandeling (immuunsysteem versterking) is voor iedereen hetzelfde kan al vanaf een half uur. (€ 30)

 

Ook biedt Beelddrager andere therapeutische behandelingen en technieken die energie als uitgangspunt hebben, zoals bv E.F.T. (Emotional Freedom Technique of kortweg: Tapping).

Ontmoet jezelf in tekeningen
Ontdek wat dit wezenlijk betekent
Beleef de verandering
Neem Waar wat er gebeurt
Handel vanuit de verbinding met jezelf
Ervaar de uitwerking in het dagelijks leven