Beelddrager


 

LIFE COACHING

 

Neurons that fire together wire together - Unlock stuff!

 

 - Life Coaching is geschikt voor je wanneer je behoefte hebt aan individuele begeleiding bij je persoonlijke ontwikkeling.

 

-  Als de klachten of problemen waarvoor je als cliënt(e) in therapie bent gekomen zijn opgelost, is het nog niet altijd duidelijk hoe je je leven verder vormgeeft. Soms is er veel veranderd in jezelf en je omgeving en weet je niet goed wat je wilt en hoe met je nieuwe energie om te gaan.

 

Als therapeute en gecertificeerd Life Coach (geregistreerd bij de American Union of NLP) kan ik helpen met de traploze overgang van wie je was naar wie je nu bent en hoe dat vorm krijgt in je leven. 

 

Tekening voor website KS 2cirkels en de weg enhanced

  Voorbeelden waarbij deze vorm goed werkt:

 

 • - je wilt (meer) inzicht krijgen in je talenten
 • - je wilt je probleemoplossend vermogen vergroten
 • - je wilt (meer) structuur en overzicht in je leven
    om je dromen te realiseren
 • - je wilt je zelfvertrouwen vergroten
 • - je wilt meer succes in wat je doet
 • - je bevindt je in een lastige overgangsfase in je leven
 • - je wilt een ontwikkelingsstap maken
 • - je staat voor bepaalde keuzes in je leven die je lastig vindt
 • - je hebt een afgebakend probleem waar je op wilt focussen

Hoewel het resultaat goed uitwerkt op concreet niveau, is de werkwijze gericht op het zoeken naar de zin en de betekenis van je leven binnen een groter geheel. Van daar uit kun je met volle overtuiging achter de dingen staan die je doet, of ze loslaten.

----------------------------------------------------------------------------------------- 


Life does not consist mainly - or even largely - of facts and happenings.

It consists mainly of the storm of thoughts that is forever
blowing through one's head. 
Mark Twain

 

TRANSFORMATIONAL COACHING

je gewaarzijn uitbreiden en je leven zelf richting geven

Transformational Coaching bevat gerichte en geleide meditatietechnieken, diverse psychologisch-energetische oefeningen en 'clearing' technieken. Dit traject is een combinatie van de nieuwste toegepaste neurobiologische wetenschap en eeuwenoude inzichten.

Je leert hoe je onbewuste emoties en blokkerende gedachten en overtuigingen blijvend kunt (h)erkennen en transformeren met het doel je idealen te realiseren. Je ervaart welke signalen je gevoelens afgeven, waartoe ze dienen en hoe je ze het beste kunt gebruiken. Je leert beter te luisteren naar je lichaam en hoe je daarmee communiceert.

 

Je krijgt opdrachten mee om dat wat je leert direct praktisch toe te passen in je leven. Op deze manier merk je snel dat en hoe het werkt.

Een traject duurt 8 sessies met de mogelijkheid tot verlengen. Een kennismakingsgesprek van een half uur is kosteloos. Je kunt ook 1 betaalde introductiesessie doen om te beslissen of je het volledige traject wilt aangaan of niet. Als je dat wilt, kan dit traject (na overleg) ook met 2 personen.

-----------------------------------------------------------------------------------------


VERCHILLEN IN COACHING EN VERSCHIL MET THERAPIE

 

Transformational Coaching is meer gericht op 'new school' energy psychology dan Life Coaching. Life coaching bevat relatief meer 'old school' psychotherapeutische en coaching elementen.

Hoewel Life Coaching en Transformational Coaching therapeutische elementen bevatten, is dit niet hetzelfde als Analytische Tekentherapie en wordt als zodanig niet vergoed door zorgverzekeraars.

----------------------------------------------------------------------------------------


ZELFHULP ONDERSTEUNING

Heb je al eens therapie gehad en kun je het grotendeels zelf, maar af en toe niet?  En heb je het niet echt nodig om weer een nieuw therapietraject te volgen?

Is therapie een drempel en lees je zelfhulpboeken en artikelen, bijvoorbeeld ook hier, maar mis je het contact met 'die ander' die je even helemaal neemt zoals je bent, je ziet en hoort, en je net dat duwtje kan geven wat je nodig hebt?

Beelddrager biedt zelfhulpondersteuning. Dit kan al vanaf 1 gesprek.

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is een goede voorbereiding van het gesprek: wat wil je bereiken? Vooraf geef je duidelijk aan wat je al doet, 'waar je bent'.

Zelfhulpondersteuning kan ook per telefoon of e-mail, uitgezonderd het eerste gesprek.

 

Ontmoet jezelf in tekeningen
Ontdek wat dit wezenlijk betekent
Beleef de verandering
Neem Waar wat er gebeurt
Handel vanuit de verbinding met jezelf
Ervaar de uitwerking in het dagelijks leven